Warning: Creating default object from empty value in /home3/r85462resi/carbotex.md/wp-content/plugins/pl-emallshop-extensions/inc/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Despre Noi - Carbotex

Camera de zi a devenit centrul atenției atunci când oamenii intră pentru prima dată într-o casă. Aranjamentul adecvat al mobilierului, alegerea accesoriilor potrivite și a combinațiilor de culori vor aduce în casa dumneavoastă o ambianță plăcută și stilată. Stilurile diversificate ale perdelele moderne sau clasice pentru camera de zi completează compoziția camerelor dumneavoastră. Perdelele sunt disponibile într-o varietate de culori, modele și stiluri. Toate acestea sunt puse la dispoziția dumneavoastră de echipa noastră de designeri care fac fiecare produs să aibe propriul stil. Compania Carbotex pune mare accent pe satisfacția clienților și pe nevoile lor.

Perdele

Perdelele pentru bucătarie, sufragerie, dormitor, pot veni în mai multe forme și este una dintre cele mai ușoare metode de a obține un impact vizual plăcut și de efect în oricare dintre camerele dumneavoastră. Perdelele obișnuite ca acoperitoare de ferestre pot funcționa pentru aproape orice stil de fereastră și dimensiune oferind un aspect foarte frumos.

Draperii

Universul de draperii comercializate de Carbotex este vast. Cu siguranță vei găsi ce cauți! Fie că vrei să te ascunzi de lumină, căldură sau priviri, fie că vrei puțină atmosferă. Alege din sutele de culori, modele, dimensiuni și lasă soarele să se joace. Adaugă puțin stil și culoare casei tale și bucură-te de prețurile speciale pe care ți le oferim zi de zi.

Perne

Combinați stilul preferat cu confortul. Adăugați un pic de culoare și stil la canapeaua sau patul dumneavoastră cu pernele decorative Carbotex. Amestecați și potriviți paletele de culori pentru a revitaliza spațiul și pentru a accentua mobilierul. Adăugați o pernă lombară modelată la așternut pentru un accent proaspăt și funky.